2014. szeptember 10., szerda

2. Már egy hétnél is kevesebb....

... és indulok. Tele van a fejem mindenféle gondolatokkal, izgalmakkal, félelmekkel. Azt érzem, hogy az eddigi életem talán legszebb 5 hónapja elé nézek. Rengeteg tapasztalatot fogok szerezni, rengeteg dolgot fogok megtanulni.

Az előző bejegyzésben említettem, hogy majd leírom, hogy mi is ez az EVS.

"2 héttől 12 hónapig terjedő külföldi önkéntes munkalehetőség a non-profit szférában, elsősorban az Európai Uniós országok valamelyikében, melyet az Európai Unió támogat. A programban való részvételért pályázni kell a nemzeti irodánál (ezt általában a fogadó szervezet vagy egy harmadik fél, a koordináló szervezet teszi meg), mely az önkéntes szolgálattal kapcsolatos ügyeket kezeli. A program célja elősegíteni a fiatalok informális tanulását, és segíteni a helyi közösségeket. Szintén cél, hogy gyümölcsöző kapcsolat épüljön ki a különböző országok között." 
-áll a Messzelátó Egyesület honlapján, és valami ilyesmire számítok én is. Segíteni, tanulni, tapasztalni, ismerkedni.

Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy titeket így tudjalak tájékoztatni arról, hogy mi történik velem ott, a messzi távolban. Örülök, ha ez egy kicsit interaktív is lesz, várom a sok-sok kommentet, amikre megpróbálok majd válaszolni is. Ezen kívül szeretnék majd minél több fényképet is megosztani, hogy lássátok, mit élek át!

Hamarosan jelentkezem, addig is szokni a finn nyelvet, hallgassátok :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése